16.05.2020 SPRÁVY

POLÍCIA: Nevideli ste 17-ročnú Nelu Kokyovú?

Foto: PZ

Polícia vyhlásila pátranie po 17-ročnej Nele Kokyovej z obce Kravany v okrese Poprad. 

17 ročná Nela z obce Kravany, okres Poprad je nezvestná od 13.mája, kedy v čase okolo 14.15 hod. odišla z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto a od tej doby nepodala o sebe žiadnu správu, mobilný telefón má vypnutý.

Vysoká je 162 cm, má štíhlu postavu, tmavohnedé vlasy dlhé do pol chrbta, hnedé oči. Naposledy mala oblečené čierne rifle s dierami na kolenách, biele tričko, sivý sveter dlhý po kolena s kapucňou a nápismi na chrbte, čierna kožená bunda do pása s opaskom a vybíjanými cvokmi na ramenách a golieri, čierne kotníkové semišové čižmy - podrážka bola ozdobená kamienkami.

Nela Kokyová má na ľavom predlaktí vytetované „sisters“ so srdiečkom o veľkosti 5 cm. Na ľavom boku má vytetovanú ruža o veľkosti 20 cm. "Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na OPaKTČ OKP OR PZ Poprad, č. t. 0961 89 3371, resp. na linku 158. Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom našej facebookovej stránky Policajného zboru," uviedol Igor Pavlík z KR PZ v Prešove.

 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.