HEADLINE: Predsedu SNS Ján Slotu trápi neriešenie rómskej problematiky

foto TASR

Bratislava 21. marca 2011 (Gipsy Television/ Katarína Mrňová) - Ján Slota známy protirómskou ideológiou bude zajtra informovať médiá o neriešení rómskej otázky súčasnou vládou i dôsledkom tohto neriešenia. Viac informácií vám k tejto téme prinesie aj Gipsy Television. 

Ján Slota sa minulý rok vyznamenal tým, keď 8. apríla na Medzinárodný deň Rómov uviedol, že jediným pohybom tejto menšiny je ten pri rozmnožovaní. Reakcia na seba dlho nenechala čakať a na nemiestnu poznámku vtedy reagoval Václav Kappel z Európskeho parlamentu Rómov. "Pán Slota, vaše pohyby sú na rozdiel od Rómov oveľa aktívnejšie pri popíjaní alkoholických nápojov a taktiež ste viackrát ženatý. Takže nie ste o nič viac ako Rómovia, dokonca ste pod ich úroveň."


Ďalším fiaskom skončila Slotova billboardová kampaň pre ktorú údajne strana zneužila Róma. Grafici mu dokonca prirobili tetovanie. Kauza sa skončila tým, že mužovi z billboardu zabezpečil predseda SNS prácu. 

 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.