19.10.2017 SHOWBIZ

VIDEO: Pozrite si záznam z módnej show Visegrad Roma Designers.

foto Roma Production

Monika Vontszemuová, Erika Varga a Pavel Berky. To sú dizajnéri rómskeho pôvodu, ktorí pri príležitosti 10. výročia Gypsy Festu vytvorili exkluzívne módne kolekcie. Ich modely predvádzali známe osobnosti.

Gypsy Fest, najväčší rómsky festival na Slovensku, tento rok vyvrcholil začiatkom septembra v Bratislave a v Trebišove. Podujatie pravidelne láka návštevníkov na rôzne sprievodné podujatia.

Organizátor festivalu, Občianske združenie Roma Production, tak pri príležitosti 10. narodenín Gypsy Festu zorganizoval veľkolepú módnu show troch módnych návrhárov rómskeho pôvodu.

Tvorcov podporili zvučné mená!

Marianna Ďurianová, Sisa Lelkes Sklovská či Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná. Tieto, ale aj ďalšie známe tváre z televíznej obrazovky podporili dizajnérov Eriku Varga, Moniku Vontszemuová a Pavla Berkyho. Osobnosti totiž predvádzali ich modely bez nároku na honorár.

Podujatie finančne podporil International Visegrad Fund, Bratislavský samosprávny kraj a mesto Bratislava cez grantový program Ars Bratislavensis.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.