Viedeň, 01.11.2014 SHOWBIZ

Ivana Cibuľová postúpila do finále, dostala sa do TOP 5 najlepších talentov Rakúska

foto ORF

Moderátorka Gipsy Television, Ivana Cibuľová sa prespievala do finálne talentovej súťaže Die große Chance, ktorú vysiela rakúska televízie ORF. 31 ročná speváčka sa tak dostala medzi TOP 5 najlepších talentov u našich susedov.

Ivana Cibuľová postúpila do finanále súťaže Die große Chance, ktorá hľadá v Rakúsku ten najlepší talent. Ivana spievala pieseň Listen od Beyoncé. Jej postup do TOP 5 si vyžiadala samotná porota. "Ďakujem vám veľmi pekne," povedala Ivana Cibuľová, keď moderátori povedali jej meno.

Speváčka sa okamžite rozplaka a od dojatia zabudla, že sa nachádza v Rakúsku. Hneď na to sa, ale opravila a povedala "Danke schön." Finále Die große Chance bude už v piatok 7. novembra 2014. Cibuľová je už jedinou Slovenkou v súťaži. Tanečník Miroslav Žilka totiž zo show vypadol.


Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.