TV RELÁCIA: Gipsy Television prichádza so zábavným formátom

foto Gipsy Television

Bratislava 7. januára 2011 (Gipsy Television/Katarína Mrňová) - Gipsy Television pripravuje pre svojich divákov zábavný formát pod názvom Kuvo Palo Droma. Reláciu uvidíte na webe rómskej internetovej televízie každý mesiac. 

Reláciu Kuvo Palo Droma pripravuje 5 členný tým Gipsy Television na čele s moderátorom Jozefom "Kuvom" Badžom. "Dosiaľ sme nakrútili pilotnú a tri ďalšie časti. Samotný moderátor je sám o sebe "živel"a preto bude taká aj relácia. Veselá, zábavná a hlavne dynamická. Rómsky život je zábavný, preto rodiny, ktoré Kuvo navštívi budú vtipné. Našim cieľom nie je ľudí zosmiešňovať a robiť si z nich srandu. Práve naopak, divákom ukáže ich druhú stranu," povedal riaditeľ Gipsy Television Jozef Zeman.

 

 

Kuvo Palo Droma je zárukou skvelej rómskej zábavy.

Reláciu začneme vysielať už čoskoro, preto sledujte náš web.

 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.