16.12.2023 SHOWBIZ

Dominika Mirgová krstila album. To, čo urobila, dojalo všetkých.

Foto: Gipsy Television

Speváčka Dominika Mirgová mala ťažký rok, rozviedla sa s manželom. So všetkých pocitov sa vyspievala v novom albume, ktorý nazvala Wonder Woman. Boli sme na jeho krste!

Dominika Mirgová krstila Wonder Woman v centre Bratislavy. Na albume má 11 piesní. Polovičná Rómka, ktorá má silnú fanúšikovskú základňu, naň dala aj rómsku skladbu s názvom Šukar giľi.

Speváčka pozvala na významnú udalosť svojich najbližších priateľov aj umelcov s ktorými spolupracovala. Na krste nechýbala jej mama a ani otec, ktorí sú jej vždy veľkou oporou. Album nekrstila žiadna celebrita, ale... To sa dozviete vo videu. Dominika svojim konaním prekvapila, ale zároveň dojala všetkých. 

Dominika Mirgová
Speváčka s mnohými hitmi a miliónovými vzhliadnutiami na sociálnych sieťach pripravuje k albumu turné. "Od januára budem riešiť so svojim manažmentom zastávky, možno to už zverejníme v decembri, ak sa to podarí," povedala speváčka pre Gipsy Television.

Dominika Mirgová je speváčka, hudobníčka a tanečníčka. V roku 2007 sa zúčastnila tretej série šou Slovensko hľadá SuperStar, kde skončila na druhom mieste. Svoj debutový album s názvom Dominika Mirgová, z ktorého v rádiách úspešne rotoval singel „Skoro ako v sne“ vydala pred 15-timi rokmi. Doteraz vydala celkovo sedem albumov. Mirgová patrí medzi najlepšie slovenské speváčky. V roku 2017 bola ocenená v rámci Hudobných cien Európy 2 v kategórii Speváčka roka.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.