Česko/ Praha, 30.11.2014 SHOWBIZ

AKTUALIZOVANÉ: Bendig má nový videoklip k rómskej piesni! Pozrite si ho ...

foto JB

Skladbu Me našundžom pozná zrejme každý. Ján Bendig s touto piesňou exceloval v rómskom muzikáli Superstar company. Fanúšikovia sa, ale teraz dočkali aj toho, že song má už aj svoj videoklip. Pozrite si v exkluzívnej premiére. 

Emotívna skladba Me našundžom sa pôvodne mala nakrúcať úplne s iným príbehom. 12 hodín pre nakrúcaním videa sa, ale Janko Bendig rozhodol pre iný koncept videoklipu. "Táto pieseň je o mamách. Ja som ju venoval svojej mame, pretože ju milujem. Dokonca je jej najobľúbenejšia z môjho repertoáru," povedal spevák pre Gipsy Television.

Bendig bol aj vďaka tejto skladbe nominovaný na cenu Thálie za najlepšie muzikálové vystúpenie. Sympatický spevák vystúpil naposledy na Slovensku v rámci Gypsy Festu, kde s touto skladbou Me našundžom zožal veľký úspech. Pozrieť si to môžete v relácii Romano dživipen.



Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.