26.06.2018 SHOWBIZ

DOMINIKA MIRGOVÁ: Hviezda, ktorá sa nehanbí za svoj pôvod.

Dominika Mirgová sa v šoubiznise pohybuje už dlhší čas a nie vždy sa stretáva len s pozitívnymi ohlasmi. V minulosti bola terčom rasistických nadávok pre jej etnický pôvod. 

Pred niekoľkými rokmi "fanúšik" Dominiky Mirgovej na sociálnej sieti uverejnil komentár, ktorý mal rasistický podtón. „Za cigánku ma v diskusiách označujú často s cieľom ublížiť mi, no pravdou je, že práve toto mi nič nerobí. Nehanbím sa za to, kým som,“ povedala Mirgová pre Topky.sk.

Speváčka sa však priznala, že ju zraňuje forma, akou neprajníci poukazujú na jej pôvod. S odstupom času sa zdá, že speváčka sa s neprajnosťou niektorých ľudí už vôbec nezaoberá. Vydáva totiž nové single a teší sa aj početnému fanklubu, ktorý jej z roka na rok rastie.

Mirgová sa tento rok objaví aj na bratislavskom Gypsy Feste. Bude totiž hosťom Jána Bendiga počas jeho otváracieho koncertu, 26. júla 2018. Festival finančne podporil Fond na podporu kultúry národnostných menšín, Bratislavský samosprávny kraj a Národná lotériová spoločnosť TIPOS.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Extra s Davide Cibuľom synom slávneho lekára.

Rozhovory so zajímavými hosťami, o ktorých verejnosť nevie. Inšpiratívne príbehy. Fakty bez bulváru. O tom je nová relácia Gipsy Television s názvom EXTRA, ktorú moderuje tvár televízie TA3 Jozef Šivák.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.