Trnava, 15.11.2015 Zaujímavosti

Chceme viac takýchto Rómov! Ľubomír študuje už na tretej vysokej škole.

foto Gipsy Television

Ľubomír Toráč z Trnavy je príkladom toho, že ak rodičia dajú dieťaťu správnu výchovu, v budúcnosti z neho môže byť úspešný človek. Mladík sa môže pochváliť tým, že študuje už na tretej vysokej škole.

Ľubomír Toráč vyštudoval verejnú politiku a verejnú správu. Má za sebou aj štúdium na Akadémii Policajného zboru. Mladíkovi ale dva diplomy nestačia a tak sa prihlásil na tretiu vysokú školu. Momentálne sa venuje právu.

"Bol som vychovávaný tak, aby sme sa dokázali presadiť v spoločnosti. Rodičia mne aj mojím súrodencom vštepovali to, že musíme byť vzdelaní," povedal Toráč pre Gipsy Television.

Ľubomírov mladší brat je študentom gymnázia. Jeho sestra vyštudovala fyzioterapiu a balneológiu. Tejto profesii sa venuje v Rakúsku.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.