Slovensko, 22.01.2016 Zaujímavosti

Vedeli ste, že tieto svetové celebrity majú rómske korene?

Mnohé známe osobnosti zo svetového showbiznisu majú rómskych predkov. Len málokto sa z nich však k tomu prizná. Medzi ich fanúšikmi tak vznikajú rôzne dohady.  

Isté ale je, že Rómkou je hviezda britskej speváckej súťaže X Factor Cher Lloyd. Tá sa dokonca priznala k tomu, že pre svoj pôvod v škole zažila šikanu.

 

Mladučká speváčka má na svojom konte viaceré hity, s ktorými zabodovala aj za veľkou mlákou. Podľa nášho overeného zdroja jej 45 minútové vystúpenie stojí takmer 60 tisíc libier, čo je v prepočte necelých 80 tisíc eur.


Rómske korene má aj ďalší britský spevák, Tom Jones.

Jeho rodina žije na severe Anglicka v meste Sheffield. Slávny spevák údajne pochádza z olašských kočovných Rómov.






Tom Jones a Elvis Presley s manželkou
(foto: Keystone Press Agency)







Aj o americkej speváčke Cher sa hovorí, že je Rómka. Či však ide o špekuláciu alebo len o fámu, ktorá mohla vzniknúť na základe speváčkinho výzoru a temperamentu, dôveryhodne povedať nevieme.

Jedno ale isté je. Speváčka má arménske korene a vlastným menom sa volá Cherilyn Sarkisianová.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Extra s Davide Cibuľom synom slávneho lekára.

Rozhovory so zajímavými hosťami, o ktorých verejnosť nevie. Inšpiratívne príbehy. Fakty bez bulváru. O tom je nová relácia Gipsy Television s názvom EXTRA, ktorú moderuje tvár televízie TA3 Jozef Šivák.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.