SABINOV: Svadba za 48 tisíc eur. Hostia odchádzali s výslužkou, ktorá sa len tak nevidí.

foto Gipsy Television

Aj keď majú ročné dieťa rozhodli sa, že svoj vzťah spečatia manželským zväzkom. V Sabinove sa túto sobotu konala skutočne exkluzívna svadba, na ktorú novomanželia pozvali aj štáb Gipsy Television.

150 hostí, jedlo od výmyslu sveta, krásne vyzdobené priestory, dve kapely. Takto si vysnívala svoj deň Mária s Tomášom zo Sabinova. 

Táto svadba je dôkazom toho, že aj Rómovia majú rôzne tradície. Pred klasickým redovým tancom hostia prispievali mladomanželom akoukoľvek sumou. 


Kým v inom meste či v kraji je zvykom, že nevesta sa o pol noci prezlieka do ľudového kroja, v tomto prípade to neplatilo. Táto svadba bola iná aj v prípade výslužky.



Hostia odchádzali s plnými rukami. Mladomanželia každému páru darovali 100 kusov zákuskov, 22 fliaš kvalitného alkoholu a darčekové koše. Veď napokon pozrite si reportáž z tejto krásnej svadby, za ktorú žením zaplatil 48 tisíc eur.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.