15.10.2018 Zaujímavosti

Päťnásobný majster Európy Cibuľa dnes mieša maltu a farby.

foto: sport24/sportujeme.sk
zdor text: sport24/wikipedia/GipsyTV

Adam Cibuľa pred dvomi rokmi ohlásil koniec kariéry. Dnes je to inák. Päťnásobný majster Európy v kulturistike tvrdí, že sa vracia!

"Môžem prehlásiť, že chcem opäť ísť súťažiť, ale ja chcem byť pripravený na 100 percent. Takže tento rok sa budem zatiaľ len pripravovať a súťažiť chcem ísť na budúci rok, lebo ja mám vždy len najvyššie ciele,“ povedal adam Cibuľa pre portál sport24.sk.

Cibuľa tvrdí, že cvičí 6-krát do týždňa. "Má aj prácu, v ktorej je spokojný. Robím od marca v stavebnej firme. Zatepľujeme, robíme fasády, podľa toho, kde nás zavolajú. Ja miešam maltu a farby a som spokojný aj s platom. Zarobím 800 eur, mám príjemný kolektív, nemusím si hľadať robotu v zahraničí. Vystačím si aj na stravu aj za platenie všetkého, čo treba,“ povedal Cibuľa pre športový portál.

Adam Cibuľa pochádza z Hnúšte. Bol slovenský reprezentant v kulturistike. Patrí medzi talentovaných, no kontroverzných športovcov. Viackrát sa napríklad nedostavil na vrcholné súťaže.

V roku 2009 vyhral majstrovstvá Slovenska v kategórii do 65 kg a následne zvíťazil i na majstrovstvách Európy. Na Majstrovstvách sveta v Bombaji v roku 2011 skončil na 5. mieste.

Majstrovstvá Európy v kulturistike

Zlato: 1993, 1994, 2004, 2006, 2009
Striebro: 1998, 2007

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.