15.10.2018 Zaujímavosti

Päťnásobný majster Európy Cibuľa dnes mieša maltu a farby.

foto: sport24/sportujeme.sk
zdor text: sport24/wikipedia/GipsyTV

Adam Cibuľa pred dvomi rokmi ohlásil koniec kariéry. Dnes je to inák. Päťnásobný majster Európy v kulturistike tvrdí, že sa vracia!

"Môžem prehlásiť, že chcem opäť ísť súťažiť, ale ja chcem byť pripravený na 100 percent. Takže tento rok sa budem zatiaľ len pripravovať a súťažiť chcem ísť na budúci rok, lebo ja mám vždy len najvyššie ciele,“ povedal adam Cibuľa pre portál sport24.sk.

Cibuľa tvrdí, že cvičí 6-krát do týždňa. "Má aj prácu, v ktorej je spokojný. Robím od marca v stavebnej firme. Zatepľujeme, robíme fasády, podľa toho, kde nás zavolajú. Ja miešam maltu a farby a som spokojný aj s platom. Zarobím 800 eur, mám príjemný kolektív, nemusím si hľadať robotu v zahraničí. Vystačím si aj na stravu aj za platenie všetkého, čo treba,“ povedal Cibuľa pre športový portál.

Adam Cibuľa pochádza z Hnúšte. Bol slovenský reprezentant v kulturistike. Patrí medzi talentovaných, no kontroverzných športovcov. Viackrát sa napríklad nedostavil na vrcholné súťaže.

V roku 2009 vyhral majstrovstvá Slovenska v kategórii do 65 kg a následne zvíťazil i na majstrovstvách Európy. Na Majstrovstvách sveta v Bombaji v roku 2011 skončil na 5. mieste.

Majstrovstvá Európy v kulturistike

Zlato: 1993, 1994, 2004, 2006, 2009
Striebro: 1998, 2007

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.