28.02.2019 Zaujímavosti

ANGLICKO: Ženu vraj postavili z invalidného vozíka modlitby. Video ako dôkaz!

video: Rachem Romaňi Khangeri

Lekári žene údajne povedali, že už viac chodiť nebude. Po jej účasti na bohoslužbe sa postavila vraj vďaka modlitbám. 

"Nech príde Boh, nech príde Ježiš," tak začal rečniť mladík na stretnutí skupiny, ktorá sa nazýva Rachem Romaňi Khangeri. V tom pred ľudí príde pani Vilma na invalidnom vozíku. Sprevádza ju pravdepodobne jej manžel Tibor.

Neskôr pred Vilmu predstúpi pastor. Má po ňom opakovať rôzne slová, ako naprík "Ďakujem ti ježiš, že si zomrel na kríži za moje hriechy. Dnes ti otváram svoje srdce a prijímam ťa v mojom živote." 

 



Pani Vilma v tom, ako po pastorovi opakuje slová, si zároveň aj utiera slzy. Celý akt je zrejme pre ňu veľmi emotívny. Ľudia, ktorí sa taktiež nachádzajú v sále sa modlia.

Nad Vilmou ale zrazu stojí muž, ktorý nad jej hlavou drží svoju dlaň. Mladík, ktorí na začiatku rečnik sa opäť ujal mikrofónu, on zase dal svoju dlaň na hlavu Vilminho manžela. Celá sála sa tak dostala do akéhosi tranzu. 

Pozrite si ako slovenskí Rómovia nakrútili údajný zázrak.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.