19.01.2019 SPRÁVY

Tragédia v Anglicku! Erika († 19) pripravil pád do mora o život.

foto: E. H.

Erik Horvát, ktorý pochádza z českého mesta Most mal podľa medializovaných informácií spadnúť do mora vo Veľkej Británii.

Z mora ho zachrári vytiahli. Následne na to ho v nemocnici udržiavali prístroje pri živote. "Vstávaj a ukáž každému, že si silný a statočný veríme ti tak nás nesklam," nechala Erikovi odkaz na sociálnej sieti jeho kamarátka Vanesa.

Erik však napokon podľahol zraneniam a dnes zomrel. "Nepoznám ťa, ale mám mráz po celom tele. Celej rodine prajem úprimnú sústrasť a tebe borec nech dá Pán Boh ľahkou zem," napísala na sociálnej sieti Andrea.



Erik († 19), ktorý žil v meste Middlesbrough sa venoval spevu a s kamarátmi nakrútil aj tento videoklip. Česť jeho pamiatke. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.