I-KEYS: Predstavujeme novú rómsku hudobnú hviezdu!

foto I-Keys

Brno, 8. júna 2013 (Gipsy Television) - Slovensko má novú spevácku hviezdu! I-Keys, čiže kľúč, tak sa volá ambiciózny interprét, ktorý pôsobí v susednom Česku. Pozrite si jeho debutový song a videoklip. Stojí to za to!

Ako by si definoval hudbu, ktoru robis?


Moja hudba vychádza zo srdca. V hudbe musi byť myšlienka, cit a názor. A takáto je moja hudba.

Čím si iý oproti svojej konkurencii?


Som Róm. A nesiem si zo sebou príbeh, ktorý som prežil v minulosti. Nebolo to nič ružové. Som sólista a spievam naozaj tak, ako cítim. Som mladý, ambiciozny a plný energie. Mám nápady a zmysel pre tvorivosť. Milujem spev. Milujem umenie v seba a nie seba v umení.

Komu je určená tvoja hudba?

Hudbu , ktorú robim je v štýle R'nB, Pop a pod. ...  robím ju tak, aby bola počúvateľná pre kohokoľvek. Avšak myslím si, že to bude viac imponovať mladej, s trednej generácii.

 

 

 

Prečo si si dal meno I-Keys?

Dlho som premýšlal nad tým, pod akou prezívkou a prečo budem vystupovať. Po dlhom uvažovaní mi napadlo, že každý hudobník, či kapela hľadajú nejaký systém, alebo kľúč ku svojej hudbe. Práve podľa kľúča ich potom ľudia poznajú a hneď vedia o koho ide. Preto mi napadlo, že najjednoduchšie by bylo, keby som sa volal I-Keys, čiže v preklade "kľúč" - klúč k muzike, spevu alebo k štýlu. 

Akú sú tvoje plány? 

Spievať, spievať a spievať. Natočiť CD, dobrý videoklip a mať veľa fanúšikov. To je asi plán každého začínajúceho speváka. Mať úspech. Budem sa toho držať a pracovať tvrdo na tom,  aby som zrealizoval svoje plány. Čas a práca ruže prináša. 

Čo by si odkázal Rómom, ktorí chcú spievať a dosiahnuť niečo vo svojom živote?

Ísť si za svojim snom a nevzdávať sa. Vykašľať sa na predsudky a dokázať, že ste dobrí v tom čo robíte. Myslím si, že 1% je talent a 99% je práca.

Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.