I-KEYS: Predstavujeme novú rómsku hudobnú hviezdu!

foto I-Keys

Brno, 8. júna 2013 (Gipsy Television) - Slovensko má novú spevácku hviezdu! I-Keys, čiže kľúč, tak sa volá ambiciózny interprét, ktorý pôsobí v susednom Česku. Pozrite si jeho debutový song a videoklip. Stojí to za to!

Ako by si definoval hudbu, ktoru robis?


Moja hudba vychádza zo srdca. V hudbe musi byť myšlienka, cit a názor. A takáto je moja hudba.

Čím si iý oproti svojej konkurencii?


Som Róm. A nesiem si zo sebou príbeh, ktorý som prežil v minulosti. Nebolo to nič ružové. Som sólista a spievam naozaj tak, ako cítim. Som mladý, ambiciozny a plný energie. Mám nápady a zmysel pre tvorivosť. Milujem spev. Milujem umenie v seba a nie seba v umení.

Komu je určená tvoja hudba?

Hudbu , ktorú robim je v štýle R'nB, Pop a pod. ...  robím ju tak, aby bola počúvateľná pre kohokoľvek. Avšak myslím si, že to bude viac imponovať mladej, s trednej generácii.

 

 

 

Prečo si si dal meno I-Keys?

Dlho som premýšlal nad tým, pod akou prezívkou a prečo budem vystupovať. Po dlhom uvažovaní mi napadlo, že každý hudobník, či kapela hľadajú nejaký systém, alebo kľúč ku svojej hudbe. Práve podľa kľúča ich potom ľudia poznajú a hneď vedia o koho ide. Preto mi napadlo, že najjednoduchšie by bylo, keby som sa volal I-Keys, čiže v preklade "kľúč" - klúč k muzike, spevu alebo k štýlu. 

Akú sú tvoje plány? 

Spievať, spievať a spievať. Natočiť CD, dobrý videoklip a mať veľa fanúšikov. To je asi plán každého začínajúceho speváka. Mať úspech. Budem sa toho držať a pracovať tvrdo na tom,  aby som zrealizoval svoje plány. Čas a práca ruže prináša. 

Čo by si odkázal Rómom, ktorí chcú spievať a dosiahnuť niečo vo svojom živote?

Ísť si za svojim snom a nevzdávať sa. Vykašľať sa na predsudky a dokázať, že ste dobrí v tom čo robíte. Myslím si, že 1% je talent a 99% je práca.

Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.