01.05.2020 SPRÁVY

Fico opäť použil slovník Kotlebovcov. Bývalý premiér tvrdí, že Matovič je premiér Cigánov.

Foto TASR/Gipsy Television

Trojnásobný premiér opäť klesol na úroveň Kotlebovcov, ktorí na pôde Národnej rady SR neustále používajú výraz Cigáni. 

Robert Fico pri hodnotení Programového vyhlásenia vlády uviedol, že súčasný predseda vlády je premiérom Cigánov. "Keď tak pozeráme na Igora Matoviča, tak môžeme skonštatovať, že to je premiér Rómov, Cigánov. On sa o nikoho iného nestará," uviedol poslanec NR SR Robert Fico.

Predseda Smeru-SD taktiež uviedol: "Pokiaľ ide o Rómov, tak tam pomaly by došiel aj s poľnou kuchyňou a varil im aj raňajky, obed aj večeru." Robert Fico týmito slovami reagoval na Rómov, ktorí sú v povinnej karanténe.

Ak sú ľudia štátom nariadenej karanténe, ten im musí zabezpečiť pitnú vodu, prísun stravy a palivo, ktorým si budú kúriť, keďže dané miesto nemôžu opustiť. Pre Gipsy Television to uviedol člen Permanentného krízového štábu Peter Visolajský. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.