26.05.2022 SPRÁVY

ANGLICKO: V Bringhton Hill zavraždili 30-ročného Františka z východného Slovenska.

Foto: FB

K brutálnej vražde došlo v nedeľu večer v meste Bringhton Hill. Mladík, pôvodom z východného Slovenska, by na druhý deň oslávil 31 narodeniny. Polícia zadržala štyroch podozrivých.

30-ročného Františka O., pôvodom z Trebišova, našla polícia s vážnymi zraneniami v nedeľu večer v dome na ulici Musgrave Close v Basingstoke. Polícia ho neskôr vyhlásila za mŕtveho. Britská polícia doteraz nezverejnila motív vraždy. 

Stihla už ale zadržať 18-ročného muža a 17-ročného chlapca z Basingstoke. Zatkla ich pre podozrenie z vraždy. Polícia zadržala aj 18-ročnú ženu a 18-ročného muža z Basingstoke pre podozrenie z napomáhania páchateľovi. Polícia potvrdila, že všetci štyria sú momentálne v cele policajného zaistenia.

Hovorca hampshirskej polície povedal: "Zatknutie prichádza po tom, čo bol v nedeľu 22. mája nájdený muž vo veku 30 rokov s vážnymi zraneniami v dome v Musgrave Close, Basingstoke."

František O. mal 30 rokov, manželku a 2-ročného syna. Pochádza z Trebišova. Vo Veľkej Británii žil dlhodobo.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Extra s Davide Cibuľom synom slávneho lekára.

Rozhovory so zajímavými hosťami, o ktorých verejnosť nevie. Inšpiratívne príbehy. Fakty bez bulváru. O tom je nová relácia Gipsy Television s názvom EXTRA, ktorú moderuje tvár televízie TA3 Jozef Šivák.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.