26.05.2022 SPRÁVY

ANGLICKO: V Bringhton Hill zavraždili 30-ročného Františka z východného Slovenska.

Foto: FB

K brutálnej vražde došlo v nedeľu večer v meste Bringhton Hill. Mladík, pôvodom z východného Slovenska, by na druhý deň oslávil 31 narodeniny. Polícia zadržala štyroch podozrivých.

30-ročného Františka O., pôvodom z Trebišova, našla polícia s vážnymi zraneniami v nedeľu večer v dome na ulici Musgrave Close v Basingstoke. Polícia ho neskôr vyhlásila za mŕtveho. Britská polícia doteraz nezverejnila motív vraždy. 

Stihla už ale zadržať 18-ročného muža a 17-ročného chlapca z Basingstoke. Zatkla ich pre podozrenie z vraždy. Polícia zadržala aj 18-ročnú ženu a 18-ročného muža z Basingstoke pre podozrenie z napomáhania páchateľovi. Polícia potvrdila, že všetci štyria sú momentálne v cele policajného zaistenia.

Hovorca hampshirskej polície povedal: "Zatknutie prichádza po tom, čo bol v nedeľu 22. mája nájdený muž vo veku 30 rokov s vážnymi zraneniami v dome v Musgrave Close, Basingstoke."

František O. mal 30 rokov, manželku a 2-ročného syna. Pochádza z Trebišova. Vo Veľkej Británii žil dlhodobo.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.