04.08.2019 SHOWBIZ

VIDEO: Syn europoslanca sa lúčil so slobodou. Na bujarý žúr prišiel aj známy spevák.

Foto, video: Gipsy Television

V centre hlavného mesta bolo v uplynulý večer rušno! Vo vychytenom podniku sa totiž lúčil so slobodou syn europoslanca Petra Polláka.

Syn europoslanca Peter Pollák mladší sa v sobotu večer lúčil so slobodou v známom bratislavskom podniku.

Café Café často navštevujú rôzne známe osobnosti. Práve v ňom našiel v tento večer svoje útočisko aj mladý sympaťák, ktorý sa onedlho ožení so svojou dlhoročnou priateľkou Scarlet.



Petrovi Pollákovi robili spoločnosť priatelia, vrátane jeho budúceho svokra. Medzi hosťami, ktorí zapíjali Petrovu slobodu bol aj známy spevák, ktorý len minulý víkend exceloval so svojou hudobnou show na Gypsy Feste.

Igor Kmeťo mladší budúcemu ženáčovi, podľa našich informácií, dokonca zablahoželal pred celým podnikom. Spevák by mal novomanželom hrať aj na svadbe.



Syn europoslanca Peter Pollák sa ožení o týždeň. Svadba sa uskutoční v rodnej Levoči. Podľa našich informácií, zaľúbenci pozvali na svoj najkrajší deň približne 140 hostí. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.