04.08.2019 SHOWBIZ

VIDEO: Syn europoslanca sa lúčil so slobodou. Na bujarý žúr prišiel aj známy spevák.

Foto, video: Gipsy Television

V centre hlavného mesta bolo v uplynulý večer rušno! Vo vychytenom podniku sa totiž lúčil so slobodou syn europoslanca Petra Polláka.

Syn europoslanca Peter Pollák mladší sa v sobotu večer lúčil so slobodou v známom bratislavskom podniku.

Café Café často navštevujú rôzne známe osobnosti. Práve v ňom našiel v tento večer svoje útočisko aj mladý sympaťák, ktorý sa onedlho ožení so svojou dlhoročnou priateľkou Scarlet.



Petrovi Pollákovi robili spoločnosť priatelia, vrátane jeho budúceho svokra. Medzi hosťami, ktorí zapíjali Petrovu slobodu bol aj známy spevák, ktorý len minulý víkend exceloval so svojou hudobnou show na Gypsy Feste.

Igor Kmeťo mladší budúcemu ženáčovi, podľa našich informácií, dokonca zablahoželal pred celým podnikom. Spevák by mal novomanželom hrať aj na svadbe.



Syn europoslanca Peter Pollák sa ožení o týždeň. Svadba sa uskutoční v rodnej Levoči. Podľa našich informácií, zaľúbenci pozvali na svoj najkrajší deň približne 140 hostí. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.