27.11.2022 SHOWBIZ

VIDEO: Kapelu Gipsy Culy oklamali. V NItre ju nevyplatili.

Foto: Gipsy Culy

Kapela Gipsy Culy má ťažké srdce na obyvateľku mesta Nitra, ktorá ich údajne oklamala. Hudobníci totiž prišli odohrať krstiny, no žena ich vraj vopred odmietla vyplatiť.

Obľúbená rómska kapela Gipsy Culy má vraj prvú takúto negatívnu skúsenosť. Hudobníci od ženy z Nitry prijali zálohu vo výške 300 eur. Poslala ju im bankovým prevodom. Následne, teda v deň krstín, túto sobotu, im mala doplatiť zvyšok. Líder kapely tvrdí, že sa tak nestalo. Cenu za odohratie jej pritom ešte znížili. "Hrala na mňa ťahy. O cene vyjednávala. To sa narobí," povedal Jozef Lovas. 

Kapela sa preto zbalila a odišla aj z hotela, ktorý im zaplatili. "Trápime sa, stále sme na cestách a takto nás chcela oklamať," povedal Lovas s tým, že žena mala prostredníctvom sociálnej siete, živého videa, preklínať jeho syna  a manželku. Obyvateľka Nitry sa mu dokonca mala vyhrážať medializáciou prípadu v celoštátnej televízii. "My sme nešli nikoho okradnúť. My sme jej išli pekne zahrať a toto sa nerobí," dodal líder kapely.

Gipsy Television kontaktovala danú obyvateľku mesta Nitra. Do uzávierky sa nám nevyjadrila.    



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.