26.07.2023 SHOWBIZ

Úspešný pästiar Tankó má v živote veľkú novinu.

Foto: V. Tankó

Viliam Tankó, významná hviezda slovenského boxu, sa pripravuje na najdôležitejší zápas svojho života. Tentoraz však nejde o ring a boxerské rukavice. Svojim fanúšikom na sociálnych sieťach odhalil najkrajší moment, aký môže život priniesť.

Tankó, ktorý sa môže pochváliť 15-násobným titulom majstra Slovenska, trikrát získal bronz na majstrovstvách Európy a dvakrát sa umiestnil na piatom mieste na majstrovstvách Európy. Na majstrovstvách sveta skončil na deviatom mieste. Túto radostnú novinu zdieľal s obrovským nadšením.

"Čakáme bábätko. Dostali sme najkrajší dar od života - príchod novej duše do nášho sveta. Slovami sa nedá opísať to šťastie, ktoré prežívame," vyhlásil Tankó, boxer rómskeho pôvodu, ktorý je známy svojím neúprosným prístupom v ringu.

Na tomto dobrodružstve ho sprevádza jeho partnerka, Vanesa Gáborová, 20-ročná finalistka súťaže Miss Slovensko. Vanesa je študentkou druhého ročníka na Univerzite Konštantína filozofa v Nitre, kde študuje na Fakulte sociálnych vied a zdravotníctva, odbor sociálna práca.

Foto: V. Tankó
Tankó a Gáborová sú vzorom pre mnohých, ukazujú pracovitosť, silu lásky a podpory, keď čelia najkrajším výzvam života. Táto boxerská hviezda sa teší na nový životný zápas - otcovstvo - s rovnakou hrdosťou a nadšením, s akými nastupuje do ringu.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.