26.07.2023 SHOWBIZ

Úspešný pästiar Tankó má v živote veľkú novinu.

Foto: V. Tankó

Viliam Tankó, významná hviezda slovenského boxu, sa pripravuje na najdôležitejší zápas svojho života. Tentoraz však nejde o ring a boxerské rukavice. Svojim fanúšikom na sociálnych sieťach odhalil najkrajší moment, aký môže život priniesť.

Tankó, ktorý sa môže pochváliť 15-násobným titulom majstra Slovenska, trikrát získal bronz na majstrovstvách Európy a dvakrát sa umiestnil na piatom mieste na majstrovstvách Európy. Na majstrovstvách sveta skončil na deviatom mieste. Túto radostnú novinu zdieľal s obrovským nadšením.

"Čakáme bábätko. Dostali sme najkrajší dar od života - príchod novej duše do nášho sveta. Slovami sa nedá opísať to šťastie, ktoré prežívame," vyhlásil Tankó, boxer rómskeho pôvodu, ktorý je známy svojím neúprosným prístupom v ringu.

Na tomto dobrodružstve ho sprevádza jeho partnerka, Vanesa Gáborová, 20-ročná finalistka súťaže Miss Slovensko. Vanesa je študentkou druhého ročníka na Univerzite Konštantína filozofa v Nitre, kde študuje na Fakulte sociálnych vied a zdravotníctva, odbor sociálna práca.

Foto: V. Tankó
Tankó a Gáborová sú vzorom pre mnohých, ukazujú pracovitosť, silu lásky a podpory, keď čelia najkrajším výzvam života. Táto boxerská hviezda sa teší na nový životný zápas - otcovstvo - s rovnakou hrdosťou a nadšením, s akými nastupuje do ringu.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.