03.09.2022 SHOWBIZ

Rytmus, Anita Soul, Igor Kmeťo ml. pozývajú na Gypsy Fest.

Foto: Koláž/ Internet/Gipsy Television

Rytmus, Anita Soul, Igor Kmeťo ml. a O poštaris band pozývajú v sobotu na Gypsy Fest do Bratislavy. Práce ich koncert ukončí 14. ročník festivalu.

Rytmus, Anita Soul a Igor Kmeťo ml. stáli na jednom pódiu pre spoločný hit s názvom Ona má štýl asi len trikrát. Na Gypsy Feste, ktorý sa uskutoční dnes, teda v sobotu táto ich spoločná skladba určite zaznie. Umelci sľubujú, že fanúšikom zaspievajú aj ďalšie známe, obľúbené hity. 

Patrik "Rytmus" Vrbovský má v rámci Gypsy Festu svoj veľký koncert s kapelou O poštaris band. Odborníci o nej tvrdia, že je to najlepšia skupina v Československu. Rytmus si v rámci svojej show pozval hostí, teda kolegov s ktorými má aj blízky vzťah. Koncert začne o 21.00 hodine na Hlavnom námestí a je zadarmo.

Predskokanom hviezd je jediné rómske profesionálne divadlo z Košíc. Na Gypsy Fest príde s programom To najlepšie od Romathanu. Tento koncert začne o 20.00 hodine.

Po koncertoch organizuje obľúbený tanečný klub LOFT 05 rómsku zábavu. Do tanca bude hrať kapela Maxi band. Podnik sa nachádza len pár metrov od miesta festivalu. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.