02.08.2023 SHOWBIZ

Mega M a Mamuko Berci ovládli YouTube hitparádu s novým klipom "Beluga"!

Foto: Mega M/Mamuko Berci

Svet hudby sa opäť stal svedkom úžasnej spolupráce, ktorá vstúpila na scénu s explozívnou energiou a chytľavými rytmami. Raper Mega M a dynamické duo Mamuko Berci predstavili nový klip s názvom "Beluga," ktorý práve obsadil šieste miesto v Trendoch na YouTube v kategórii hudba!

Mega M, ikona moderného rapu, spojil svoje nadanie a kreativitu s originálnymi tónmi od dua Mamuko Berci, čo vytvorilo neodolateľnú hudobnú alchýmiu. Ich nová pieseň "Beluga" je ohromujúcim zážitkom, ktorý vás vtiahne do sveta pulzujúcich beatov a chytľavých textov. "Nezastavujem, pretože pre vás mám ďalšie a ďalšie nové veci," sľubuje Mega M a zapĺňa svojich fanúšikov novým, osviežujúcim zvukom.

Videoklip k piesni "Beluga" je vizuálnym dielom, ktoré sa hrá s modernými trendami. Mega M a Mamuko Berci priniesli elektrizujúce vystúpenie, ktoré je plné tanečných kreácií a nekonečnej energie. Ich štýly sa perfektne dopĺňajú, čo je vidieť v každom okamihu klipu. "Beluga" je jedinečná kombinácia kvalitného rapu a tradičných, etnických prvkov, čo dáva tejto skladbe jej charakteristický nádych.

S klipom, ktorý sa rýchlo šíri sociálnymi sieťami, sa "Beluga" stáva novým hitom medzi mladou generáciou. Jeho rýchle tempo a nákazlivá melódia nás nenechávajú chladnými, a preto nie je divu, že si už začína budovať svoje miesto na špičke YouTube hitparády. "Je to úplná bomba! Nemôžem sa dočkať ďalších spoluprác od Mega M a Mamuko Berci," píše jedna z fanúšičiek na sociálnom médiu.

Obaja umelci vďačia za tento úspech svojim oddaným fanúšikom, ktorí ich podporujú na každom kroku. Ich energická a inovatívna tvorba zaručuje, že toto zrejme nie je posledná spolupráca medzi Mega M a Mamuko Berci.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.