02.08.2023 SHOWBIZ

Mega M a Mamuko Berci ovládli YouTube hitparádu s novým klipom "Beluga"!

Foto: Mega M/Mamuko Berci

Svet hudby sa opäť stal svedkom úžasnej spolupráce, ktorá vstúpila na scénu s explozívnou energiou a chytľavými rytmami. Raper Mega M a dynamické duo Mamuko Berci predstavili nový klip s názvom "Beluga," ktorý práve obsadil šieste miesto v Trendoch na YouTube v kategórii hudba!

Mega M, ikona moderného rapu, spojil svoje nadanie a kreativitu s originálnymi tónmi od dua Mamuko Berci, čo vytvorilo neodolateľnú hudobnú alchýmiu. Ich nová pieseň "Beluga" je ohromujúcim zážitkom, ktorý vás vtiahne do sveta pulzujúcich beatov a chytľavých textov. "Nezastavujem, pretože pre vás mám ďalšie a ďalšie nové veci," sľubuje Mega M a zapĺňa svojich fanúšikov novým, osviežujúcim zvukom.

Videoklip k piesni "Beluga" je vizuálnym dielom, ktoré sa hrá s modernými trendami. Mega M a Mamuko Berci priniesli elektrizujúce vystúpenie, ktoré je plné tanečných kreácií a nekonečnej energie. Ich štýly sa perfektne dopĺňajú, čo je vidieť v každom okamihu klipu. "Beluga" je jedinečná kombinácia kvalitného rapu a tradičných, etnických prvkov, čo dáva tejto skladbe jej charakteristický nádych.

S klipom, ktorý sa rýchlo šíri sociálnymi sieťami, sa "Beluga" stáva novým hitom medzi mladou generáciou. Jeho rýchle tempo a nákazlivá melódia nás nenechávajú chladnými, a preto nie je divu, že si už začína budovať svoje miesto na špičke YouTube hitparády. "Je to úplná bomba! Nemôžem sa dočkať ďalších spoluprác od Mega M a Mamuko Berci," píše jedna z fanúšičiek na sociálnom médiu.

Obaja umelci vďačia za tento úspech svojim oddaným fanúšikom, ktorí ich podporujú na každom kroku. Ich energická a inovatívna tvorba zaručuje, že toto zrejme nie je posledná spolupráca medzi Mega M a Mamuko Berci.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.