06.02.2022 SHOWBIZ

Lucia z Košíc stretla slávnu seriálovú Palomu. Takto dnes vyzerá!

"Aha, koho som stretla. Bože môj," takto opísala Lucia z Košíc svoje stretnutie s jej seriálovou hviezdou, mexickou herečkou Silviou Navarro. Slováci ju môžu poznať ako Palomu z telenovely Keď budeš moja.

Mexická herečka Silvia Navarro (43) je v týchto dňoch v Paríži. Práve tam ju stretla Lucia, ktorá je v metropole Francúzska na výlete s rodinou. "Išla okolo mňa, mala sklonenú hlavu. Hneď som ju spoznala. Stále je kočka," povedala rodáčka z Košíc pre Gipsy Television.

Lucia neváhala a oslovila seriálovú Palomu. "Pozdravila som sa jej a opýtala som sa či je Paloma. Ona sa pozdravila Hola a odpovedala sí, sí. Usmiala sa a pozdravila aj môjho syna." Lucia sa s herečkou aj odfotila. Stretnutie s ňou vraj bolo príjemné. 


Foto: Lucia K./ Gipsy Television

"Povedali sme jej, že celé Slovensko pozeralo jej seriál. Bola veľmi milá," dodala Lucia v rozhovore pre Gipsy Television.

Keď Silvia Navarro stvárnila zberačku kávy Palomu, mala len 22 rokov. Typické pre ňu boli romantické šaty, temperament a dlhá hriva. Tej sa však kráska postupne zbavovala. Štyridsaťtriročná herečka je mamičkou päťročného Leóna, s ktorým sa pred pár dňami vybrala na dovolenku do Európy. Po zasnežených horách na Islande navštívili aj Paríž.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Extra s Davide Cibuľom synom slávneho lekára.

Rozhovory so zajímavými hosťami, o ktorých verejnosť nevie. Inšpiratívne príbehy. Fakty bez bulváru. O tom je nová relácia Gipsy Television s názvom EXTRA, ktorú moderuje tvár televízie TA3 Jozef Šivák.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.