27.11.2023 SHOWBIZ

JAN BENDIG: Nič som nezinscenoval. Pre 30 sekúnd by som to neurobil.

Foto: Gipsy Television

Začiatok udeľovania českých hudobných cien nebol pre speváka Jana Bendiga príjemný. Pri jeho príchod na červený koberec, kde sa objavil v štýlovom oblečení, poznačil incident. Mladík na neho vysypal múku. Prípad vyšetruje polícia a muž sa spevákovi už stihol ospravedlniť prostredníctvom sociálnej siete. Niektorí ľudia ale tvrdia, že Bendig celú situáciu zinscenoval. Spevák tieto tvrdenia odmieta. 

"Naraz som uvidel dym. Myslel som si, že to je nejaký efekt a zrazu som cítil, že mi na tvári pristála múka," opísal nepríjemný zážitok obľúbený spevák Jan Bendig. 

Spevák priznáva, že bol extrémne nahnevaný. "Išlo to so mnou ďalej, celý večer. Ešte aj teraz je mi z toho zle. Život ide ďalej, aj takéto veci sa stávajú," povedal Bendig v rozhovore pre Gipsy Television. Spevák zároveň dodáva: "Nemusela to byť múka, mohlo to byť niečo oveľa horšie a som vďačný, že to bola len múka a nič sa mi nestalo."

Bendig priznáva, že sa stretáva s komentármi na sociálnych sieťach, v ktorých sa ľudia tešia z tohto incidentu alebo že to zinscenoval pre pozornosť médií. "Čo je strašne smutné a nemám to za potrebu. Už len pre ten dokonalý outfit. Aby som ho mal 30 sekúnd, keď ma stál veľa peňazí a úsilia? Pracovali sme na ňom dva mesiace. Len preto, aby som sa ukázal len na 30 sekúnd? Nemyslím si. Mrzí ma to, ale život ide ďalej," dodal Bendig, pre ktorého je celá kauza uzatvorená a už sa k nej nechce vyjadrovať.

Mladík, ktorý na speváka vysypal múku sa prihlásil na polícii. Zároveň uviedol, že nešlo o cielený útok na speváka a vraj nič nemá proti Rómom. Malo ísť o vyjadrenie protestu proti Českému slávikovi. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.