06.08.2023 SHOWBIZ

Ikona Lucie Bílá predstavuje nový singel Ďakujem ti: Oslava skutočných hodnôt v živote.

Foto: Lucie Bílá/FB

Lucie Bílá, hviezda česko-slovenskej hudobnej scény, predstavila svoj najnovší singel s názvom "Ďakujem ti". Skladba je silným a osobným vyjadrením speváčky, ktorá si počas svojej kariéry vyslúžila miesto v srdciach mnohých fanúšikov.

Najnovší singel Lucie Bílej odmieta povrchné hodnoty sveta slávy. Namiesto toho pieseň slávi hlboké a skutočné hodnoty, ktoré prináša život.

"Topánky od Louis Vuitton, kabelky, drahé šaty, letenky v business triede, na krku diamanty...," spieva Bílá, ale zároveň poukazuje na to, že skutočné hodnoty, ktoré v živote znamenajú, "vôbec nič nestoja". Tieto silné slová sa nesú celou piesňou a ukazujú, ako hlbokú múdrosť hviezda dosiahla počas svojej kariéry.

Pieseň "Ďakujem ti" je mimoriadne osobná a ukazuje obraz ženy, ktorá sa pozerá späť na svoj život a vyjadruje vďaku za všetko, čo ju priviedlo tam, kde je teraz. "Keby som sa mohla vrátiť v čase späť, tou istou cestou by som chcela ísť," spieva Bílá, čím vzdáva hold svojim skúsenostiam a ceste, ktorou prešla.

S jej hlasom plným sily a emócií je "Ďakujem ti" presvedčivým odkazom toho, že hoci môže byť život plný výziev a náročných časov, stojí za to zostať verná sebe samej a oceniť skutočné hodnoty, ktoré nám život prináša.

Nový singel Lucie Bílá je len ďalším príkladom jej schopnosti dotknúť sa srdca svojich poslucháčov a priniesť do ich životov nové perspektívy. O speváčke sa hovorí, že má rómsky pôvod.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.