06.08.2023 SHOWBIZ

Ikona Lucie Bílá predstavuje nový singel Ďakujem ti: Oslava skutočných hodnôt v živote.

Foto: Lucie Bílá/FB

Lucie Bílá, hviezda česko-slovenskej hudobnej scény, predstavila svoj najnovší singel s názvom "Ďakujem ti". Skladba je silným a osobným vyjadrením speváčky, ktorá si počas svojej kariéry vyslúžila miesto v srdciach mnohých fanúšikov.

Najnovší singel Lucie Bílej odmieta povrchné hodnoty sveta slávy. Namiesto toho pieseň slávi hlboké a skutočné hodnoty, ktoré prináša život.

"Topánky od Louis Vuitton, kabelky, drahé šaty, letenky v business triede, na krku diamanty...," spieva Bílá, ale zároveň poukazuje na to, že skutočné hodnoty, ktoré v živote znamenajú, "vôbec nič nestoja". Tieto silné slová sa nesú celou piesňou a ukazujú, ako hlbokú múdrosť hviezda dosiahla počas svojej kariéry.

Pieseň "Ďakujem ti" je mimoriadne osobná a ukazuje obraz ženy, ktorá sa pozerá späť na svoj život a vyjadruje vďaku za všetko, čo ju priviedlo tam, kde je teraz. "Keby som sa mohla vrátiť v čase späť, tou istou cestou by som chcela ísť," spieva Bílá, čím vzdáva hold svojim skúsenostiam a ceste, ktorou prešla.

S jej hlasom plným sily a emócií je "Ďakujem ti" presvedčivým odkazom toho, že hoci môže byť život plný výziev a náročných časov, stojí za to zostať verná sebe samej a oceniť skutočné hodnoty, ktoré nám život prináša.

Nový singel Lucie Bílá je len ďalším príkladom jej schopnosti dotknúť sa srdca svojich poslucháčov a priniesť do ich životov nové perspektívy. O speváčke sa hovorí, že má rómsky pôvod.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.