04.12.2023 SHOWBIZ

Druhá séria obľúbeného seriálu Iveta je nakrútená. Alžbeta Ferencová dostáva ponuky.

Foto: Gipsy Television

Pred tromi týždňami padla posledná klapka pri nakrúcaní 2. série najsledovanejšieho jojkárskeho seriálu roka 2023. Iveta sa už čoskoro objaví opäť na televíznych obrazovkách.

Podľa riaditeľa televízie JOJ Marcela Gregu, sa komediálny seriál vráti na obrazovky čoskoro. „Viac ako tri mesiace sa seriálový štáb, spoločne s hercami, presúval medzi Bratislavou a Prahou a nakrúcal v množstve lokalít nielen oboch hlavných miest. Réžie pokračovania, ktoré dostane až 10 epizód, sa opäť zhostil Jan Hřebejk a scenára Petr Kolečko,“ uviedol Grega na sociálnej sieti.

Iveta bude v 2. sérii ešte odvážnejšia a osudy hlavných hrdinov prejdú nečakanými zmenami. V nových častiach nebude chýbať Alžbeta Ferencová a jej herecká mama Zuzana Mauréry. Väčší priestor dostane Ivetin otec, ktorého hrá Marián Balog, dlhoročný herec košického divadla Romathan ale aj Ivetin priateľ Števo v podaní Michala Kinika.

Do seriálového deja pribudnú aj nové tváre. Napríklad Marsell Bendig, brat speváka Jána Bendiga či Jiří Havelka, ktorý sa predstaví v úlohe primátora Prahy. Prvá séria komediálneho sreiálu Iveta spôsobila medzi ľuďmi ošiaľ, čo Alžbete Ferencovej ešte viac otvorilo dvere do brány showbiznisu.

"Ten budúci rok je pre mňa otáznikový lebo mám veľa ponúk, ale ešte nie sú všetky potvrdené. Malo by tam byť pre mňa jedno úplne nové dobrodružstvo a to je divadelné dobrodružstvo v Českej republike. Potom, ešte sa to nepotvrdilo, mám ponuku na jeden film, čo by ma tiež veľmi tešilo lebo je to môj sen," povedala Alžbeta Ferencová pre Gipsy Television.

Ferencová, známa pod umeleckým menom Zea, dodáva, že sa chce viac venovať tancu. "Tento rok som na to nemalo ča," povedala Zea. Zhodou okolností televízia Markíza hľadá tanečníkov do populárnej show Let's dance. Či je toto dôvod herečka, speváčka a tanečnica nepovedala. "Chcela by som ešte vydať krátke EP, čiže nejakých päť, šesť nových skladieb," prezradila nám svoje plány seriálová Iveta.


Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.