Bali, 03.04.2014 SHOWBIZ

BAGÁROVÁ: Si užíva na luxusnej dovolenke v Indonézii

foto MB

Mladučká speváčka, Monika Bagárová po náročných týždňoch utiekla na luxusnú dovolenku. Tieto dni trávi na sopečnom ostrove Bali.

Speváčka v poslednom čase absolvovala viacero koncertov doma i na Slovensku. Nevedno však s kým trávi tieto dni na exotickom ostrove. Bagárová musela zaplatiť za svoj pobyt v Indonézii, na ostrove Bali, podľa dostupných informácii do 2 tisíc eur. 

Indonézia je najväčšie zoskupenie na svete vytvorené z 13 677 ostrovov. Medzi najkrajšie a najnavštevovanejšie patrí sopečný ostrov Bali a jeho prekrásne pláže so zlatým pieskom, terasy s ryžovými lánmi a tisíce chrámov. Aj keď si väčšina Európanov predstavuje Bali, ako malý ostrovček, momentálna populácia ostrova presahuje 3 milióny obyvateľov. Majoritou sú Indonézania a Balinézania, ale v mestách je možné naraziť tiež na čínskych a indických obchodníkov.



Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.