30.11.2022 SHOWBIZ

A teraz budeme hovoriť my! Na kapelu Gipsy Culy sme podali trestné oznámenie.

Foto: Gipsy Culy

Neúspešné vystúpenie kapely Gipsy Culy na krstinách v Nitre má dohru. Rodina podala na hudobníkov trestné oznámenie vo veci možného podvodu. Od kapely chce žiadať niekoľkotisícové odškodné.

Kapela Gipsy Culy sa v uplynulý víkend posťažovala svojim fanúšikom. Rodina z Nitry u ktorej mala hrať na krstinách ich vraj odmietla zaplatiť. Tá sa ale bráni. Tvrdí, že to nie je pravda. Deklaruje to aj tým, že jej poslala zálohu 300 eur a zaplatila jej aj ubytovanie vo výške 180 eur. "My sme mali všetko vyplatené, ale nebudem dávať Culymu do ruky peniaze na ulici pretože chcel utiecť a tak to aj bolo," napísala nám Renáta Š., dcéra ženy, ktorá si kapelu objednala. 

Keďže kapela zvukovú techniku nevyložila, podľa slov rodiny, mala obavu či s tisíc eurami neodíde. Zmluvu s ňou totiž nemala uzatvorenú. Napriek tomu stále tvrdí, že honorár kapele z východného Slovenska chcela zaplatiť. Jej lídrovi mala telefonovať, aby sa vrátili. Nestalo sa tak. Krstiny, na ktoré bolo pozvaných viac ako 60 ľudí preto boli bez kapely. Rodina preto podala trestné oznámenie. "Policajti Obvodného oddelenia PZ Nitra-Západ v danej veci prijali trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu podvodu," uviedla pre Gipsy Television Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Nitre.

Kapela už rodine vrátila spomínanú zálohu. Tá si ale chce v súdnom spore uplatniť náhradu škody pre spackanú oslavu. Škodu vyčíslila na 5-tisíc eur.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.