Bratislava, 14.11.2016 SPRÁVY

TB: Pollák vyzval poslancov Chudíka a Kubáneka, aby sa vzdali mandátov!

Zdroj: Alojz Hlina

Bývalý poslanec Peter Pollák a šéf OĽaNO-NOVA Igor Matovič vyzvali poslancov za Smer-SD Stanislava Kubáneka a Petra Chudíka, aby odovzdali svoj poslanecký mandát. V obci Lomnička údajne kupovali volebné hlasy za cigarety.

Na problém upozornila RTVS už dávnejšie. Polícia po zverejnených informáciách začala vyšetrovanie. Neskôr, ale stíhanie zastavila s tým, že sa skutok nestal. Svedkovia totiž zmenili svoje výpovede. RTVS následne našla ďalšieho svedka, ktorý potvrdil informácie o kupovaní rómskych hlasov.

“Vyzývam poslancov, ktorí takýmto podvodom získali hlasy, aby vrátili poslanecký mandát. Pretože ho získali nelegálne,” povedal Pollák na dnešnej tlačovej besede.

Pozrite si záznam tlačovej besedy.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Rómovia nechcú pracovať, poberajú rôzne sociálne dávky, či dostávajú byty zadarmo. Aká je realita?

Nechcú pracovať, poberajú rôzne sociálne dávky, či dostávajú byty zadarmo. Toto si vraj majorita myslí o Rómoch. Tvrdia to odborníci aj osobnosti, ktorých sme sa pýtali na ich skúsenosti. 

Showbiz

Zbalil si kufre a odišiel bývať do Španielska. Navštívili sme Igora Kmeťa mladšieho.

Igor Kmeťo mladší urobil vo svojom živote zásadnú zmenu. Zbalil si kufre a odišiel bývať do Španielska. Čo je dôvodom sa dozviete v reportáži.