Česko/ Praha, 14.02.2015 Zaujímavosti

MÁRIO BENDIK: Ak sa chceš presadiť potrebuješ len šťastie, peniaze a dobrý tím

Dostať sa na výslnie v hudobnom priemysle je vo všeobecnosti ťažké. Na Slovensku a v Česku ešte o to viac, pretože trh je malý. Aj samotné hviezdy majú problém udržať sa na špici. 

Pre začínajúcich spevákov ide o boj s veternými mlynmi. Svoje o tom vie aj 22 ročný rodák z Prešova Mário Bendik, ktorý v súčasnosti žije v českej metropole.

"Keď som mal štyri roky, vtedy som si začal spievať. Neskôr som cítil, že je to cesta, ktorou by som mal ísť. Keď som mal 10 rokov, tak som sa prihlásil do súťaže Kakao slávici. Bola to spevácka súťaž, ktorú vysielala televízia Markíza. Vyhral som ju a od vtedy som sa začal spevu intenzívnejšie venovať," povedal Mário Bendik pre Gipsy Television.

Pomohla mu SuperStar


Ísť do televíznej speváckej súťaže je pre začínajúceho interpreta v celku dobré. Urobí si promo, spozná ho viac ľudí. Je, ale dôležité, aby spevák po súťaži vyprodukovali dobrú vec, ktorá by sa u ľudí chytila. "Mne sa to nepodarilo. Nemal som okolo seba ľudí, ktorí by mi pomohli. Ak máte šťastie, peniaze a dobrý tím spolupracovníkov, úspech je na dosah," povedal Bendik.

 

 

Svojho sna sa nevzdal

Mário Bendik sa aj napriek "neúspechu" nevzdal. Prihlásil sa na casting do československého boy bandu United 5. Prešovčan sa napokon dostal do tohto zoskupenia. "Považujem to za môj najväčší úspech. Vážim si, že môžem pracovať so skladateľom Andym Murrayom, ktorý spolupracoval s Christinou Aguilerou či Aliciou Keys," vyznal sa 22 ročný mladík. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Rómovia nechcú pracovať, poberajú rôzne sociálne dávky, či dostávajú byty zadarmo. Aká je realita?

Nechcú pracovať, poberajú rôzne sociálne dávky, či dostávajú byty zadarmo. Toto si vraj majorita myslí o Rómoch. Tvrdia to odborníci aj osobnosti, ktorých sme sa pýtali na ich skúsenosti. 

Showbiz

Zbalil si kufre a odišiel bývať do Španielska. Navštívili sme Igora Kmeťa mladšieho.

Igor Kmeťo mladší urobil vo svojom živote zásadnú zmenu. Zbalil si kufre a odišiel bývať do Španielska. Čo je dôvodom sa dozviete v reportáži.