Bratislava, 13.11.2016 SPRÁVY

ROMAINTEGRA POZÝVA: Na workshop o spolunažívaní menšín.

Občianske združenie RomaIntegra organizuje 17. novembra v Bratislave workshop s názvom Interkultúrne spolunažívanie menšín v regiónoch. 

Diskusia sa uskutoční o 17.00 hodine na ulici 1. mája č. 10-12, Csemadok v Bratislave. "Na workshop sú pozvaní zástupcovia menšín a majority. Našim cieľom je navrhnúť aktivity pre ďalšiu spoluprácu menšín," povedal pre Gipsy Television Kamil Polák, štatutárny zástupca občianskeho združenia RomaIntegra.

RomaIntegra už organizovala rovnakú diskusiu v Košiciach. Po tej bratislavskej bude posledná, tretia v Banskej Bystrici. Súčasťou workshopov je aj vystúpenie speváčky Gitany. Projekt je financovaný z dotačného programu Kultúra národnostných menšín 2016.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Rómovia nechcú pracovať, poberajú rôzne sociálne dávky, či dostávajú byty zadarmo. Aká je realita?

Nechcú pracovať, poberajú rôzne sociálne dávky, či dostávajú byty zadarmo. Toto si vraj majorita myslí o Rómoch. Tvrdia to odborníci aj osobnosti, ktorých sme sa pýtali na ich skúsenosti. 

Showbiz

Zbalil si kufre a odišiel bývať do Španielska. Navštívili sme Igora Kmeťa mladšieho.

Igor Kmeťo mladší urobil vo svojom živote zásadnú zmenu. Zbalil si kufre a odišiel bývať do Španielska. Čo je dôvodom sa dozviete v reportáži.