23.06.2024 SHOWBIZ

Titul Miss Euro Roma a 5.000 € v zlate získala 16-ročná Sára.

Víťazkou súťaže krásy s názvom Miss Euro Roma je Sára Rigová. 16-ročná rodáčka z obce Zlaté Klasy v súťaži porazila zvyšných štrnásť finalistiek.

Porota rozhodovala o víťazke spomedzi 15 dievčat. Táto rómska Miss nie je iná ako klasická Miss. Možno je lepšia v pohybe a kráse,” povedala pre Gipsy Television jedna z organizátoriek, Jolana Saltiel.

Táto súťaž krásy je pre rómsku komunitu vraj dôležitá a v podstate unikátna. Prvý ročník tejto súťaže pozná svoju víťazku. Stala sa ňou 16-ročná Sára Rigová, ktorá bude od septembra študovať na Strednej odbornej škole odbor kozmetika a vizáž. Je to neuveriteľné. Vôbec som to nečakala a som úplne z toho šťastná,” povedala pre Gipsy Television Miss Euro Roma.

V porote sedel splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity Alexander Daško a československá Miss Roma z roku 2015 Bianka Mészárosová. Víťazka si odniesla výhru v hodnote 5 000 eur. Záložňa podarovala 5 000 eur v zlate,” dodala J. Saltiel.

Pozrite si zostrih z Miss Euro Roma 2024.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Mária Pavlijová: Prvá rómska baletka, ktorá si splnila svoj tanečný sen.

Balet je pre mnohých ľudí symbolom elegancie, krásy a náročného umenia. No pre Máriu Pavlijovú je balet viac než len tanec – je to spôsob života, ktorý jej otvoril dvere na medzinárodnú scénu. Mária je zrejme prvou rómskou baletkou na Slovensku, a hoci jej cesta nebola vždy jednoduchá, vďaka svojmu talentu a vytrvalosti dosiahla uznanie nielen doma, ale aj v zahraničí.

Showbiz

Minúta pravdy s Tomášom Botlóm: Toto ešte nikto neurobil.

V našej rubrike Minúta pravdy sme vyspovedali speváka Tomáša Botlóa, ktorý mal za úlohu v priebehu jednej minúty odpovedať na rôzne otázky. Ako sa mu darilo?