12.11.2016 Zaujímavosti

Kozmetička Malíková: Moju klientelu tvoria hlavne nerómovia. Nemajú problém s tým, že som Rómka!

foto Gipsy Television

Simona Malíková otvorila v Bratislave pred rokom kozmetický salón s názvom Sisa kozmetika. Mladučká podnikateľka sa za krátky čas vypracovala. Jej služby vyhľadávajú hlavne nerómski klienti.

Väčšinu jej zákazníkov tvoria nerómovia. Reakcie na prácu sympatickej kozmetičky s rómskymi koreňmi sú pozitívne. Niekoľko z nich sme našli aj na internete. "Šikovná, milá, veľmi dobrý prístup. Určite sa vrátim," takto ohodnotila prácu Malíkovej jedna z jej zákazníčok na najväčšom zľavovom webe. 

"Môj salón navštevujú skôr nerómovia, ale mám aj niekoľko rómskych klientov. Ich reakcie sú veľmi dobré. Zatiaľ som nemala žiaden problém, aby zle reagovali," povedala Simona Malíková v rozhovore pre Gipsy Television.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.