VOLEBNÉ ŠTÚDIO: Ladislav Ligač - Právo a spravodlivosť

foto Gipsy Television

Bratislava 8. marca 2012 (Gipsy Television) - Rómska internetová televízia "Gipsy Television" spustila volebné štúdio v ktorom odprezentuje všetkých Rómov, ktorí kandidujú vo voľbách do NR SR. Ďalším, koho vám chceme predstaviť je nominant strany Právo a spravodlivosť, Ladislav Ligač.
Rómska internetová televízia Gipsy Television pripravila v súvislosti s voľbami do NR SR prezentačné videá, rozhovory s rómskymi kandidátmi politických strán. "Gipsy Television, ako prvá spomedzi rómskych médií odštatrovala prezentáciu Rómov, ktorí sa rozhodli kandidovať vo voľbách a to formou článkov. Napokon sme si povedali, že lepšie bude ak s kandidátmi nakrútime aj rozhovory. Oslovili sme preto všetky politické strany, ktoré majú na kandidátkach Rómov," uviedol riaditeľ Gipsy Television Jozef Zeman.

  

Rómska internetová televízia sa pre časovú náročnosť rozhodla, že z jednej politickej strany odprezentuje len jedného človeka. "Nechceme nikoho diskriminovať, faktom však je aj to, že niektoré politické strany majú viacero nominantov, iné zase menej, aj preto by to bolo nevyvážené," vysvetľuje Zeman.

  

Moderátorom volebného štúdia Gipsy Television je známa tvár z obrazovky Slovenskej televízie, Jozef Šivák. Aj napriek 12 ročnej práci vo verejnoprávnej inštitúcii sa na volebné štúdio teší. "Pre mňa je toto volebné štúdio výzvou. Každého kandidáta spovedám v centrále tej politickej strany za ktorú kandiduje. Kladiem aj nepríjemné otázky. Rozhodne budem nestranný a objektívny," vysvetľuje Jozef Šivák. Redaktor hlavnej spravodajskej relácie STV moderuje volebné štúdoi Gipsy Television so súhlasom vedenia Centra spravodajstva verejnoprávnej STV.

 

Ďalším hosťom, ktorého bude Jozef Šivák spovedať je kandidát strany Právo a spravodlivosť, Ladislav Ligač.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.