VIERKA BERKYOVÁ: Toto je moj princ!

foto VB

Belfast, 22. mája 2013 (Gipsy Television) - Hrdá mamička! Tak by sa dala nazvať talentovaná spevážka, víťazka 3. séria speváckej súťaže, Vierka Berkyová. Tá sa na sociálnej sieti pochválila svojim synčekom. Chlapčekovim otcom je Mário, s ktorým tvorí pár už niekoľko rokov.

Vierka Berkyová, ktorá žije v írskom Belfaste si so svojím partnerom Máriom založila rodinu. Narodil sa im syn, ktroý dostal meno Emanuel. „Môj princ," napísala hrdá mamička k fotografii malého pokladu na sociálnej sieti.
 

Vierka Berkyová opustila Slovensko náhle a nik dlho nevedel, kde sa nachádza. Šepkalo sa, že sa zdržiava v Austrálii, no napokon sa ukázalo, že je v Írsku. Talentovaná speváčka sa tak rozlúčila s nádejnou naštartovanou kariérou. Redakcia Gipsy Television je však drží palce a jej rodine praje veľa úspechov.

 

 

 

Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.