VĚRA BÍLÁ: Speváčka sa teší z vnúčat svojho syna

foto internet

Rokycany, 26. november 2012 (Gipsy Television) - Speváčka Věra Bílá, ktorá v minulosti patrila k vývozným artiklom českej populárnej hudby dnes zažíva "hudobný dôchodok." Čo speváčke najnovšie robí radosť prezradila exkluzívne pre Gipsy Television.  "Vnuk bude hrať, tancovať, už by chcel aj husle. Vnučka spieva, tancuje. Aspoň, že z nich mám radosť," vyznala sa legendárna speváčka.


 

Rozhovor s Věrou Bílou

Slávna rómska speváčka Věra Bílá, ktorá kvôli osobným problémom takmer nekoncertuj má vraj novú kapelu. Účinkuje v nej aj jej syn s ktorým mala premiéru na Slovensku v roku 2009. Toto jej vystúpenie na International Gypsy Feste, bolo jej posledným, ktoré si mohli diváci pozrieť na Slovensku.

 

Viac o kapele v audio nahrávke

 

 

Bulvárne plátky zo Slovenska i Česka informovali o tom, že sa speváčka dostala na sociálne dno. Věra Bílá však pre Gipsy Television uviedla iné fakty. Aké vypočujte si audio nahrávku.

 

 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.