10.01.2019 SPRÁVY

VIDEO: Hviezda internetu Hela sa vydala. Už ju stihli aj údajne okradnúť!

Minulý týždeň v nedeľu sa vydávala hviezda internetu Hela. Pre hádky s druhom Aladárom sa stala miláčikom mnohých Slovákov. 

Keďže dvojica žila nadivoko, ich priatelia a fanúšikovia sa rozhodli, že im svojpomocne zorganizujú svadbu. Nechýbali preto svadobné šaty, kapela a ani hostia.

O polnoci nevesta tancovala redový tanec. Vyzbierané peniaze, údajne 700 Eur, však neskončili v rukách manželov, ale niekde inde. "Gizka si zobrala peniaze, nedali mi nič," povedala Hela v živom vysielaní na sociálnej sieti.

Po zverejnení tejto informácie sa na sociálnej sieti rozpútala búrlivá diskusia. Hela a jej manžel totiž žijú v biede. 

Po vyjadrení Heleny sa ozvali aj ľudia, ktorí jej mali pomôcť. Tí popreli akékoľvek obvinenia s tým, že boli práve oni zneužití zo strany internetovej hviezdy a muža, ktorý zverejňuje jej videá. Upozorňujeme, že nasledujúce video obsahuje vulgarizmy.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.