VIDEO: Dušana Gogu (†38) dnes pochovali v Batizovciach.

video: J. Oláh

S hviezdou internetu, Dušanom Gogom sa dnes v Batizovciach rozlúčila jeho rodina a priatelia. Obrad sa konal v tamojšom kostole. 

Gogovci po svojom bratovi pátrali dlhé roky. Až vďaka televíznej reportáži sa polícia rozhýbala a Dušanka našla v Holandsku. Keď však Gogovcom už mala oznámiť radostnú správu, žiaľ sa tak nestalo.

Práve naopak, polícia rodine oznámila, že ich brat zomrel v krajine tulipánov údajne na zástavu srdca. 

Dušan Goga bol mentálne zaostalý. Svojou spontánnosťou si však vedel získať srdcia mnohých ľudí. To vystihol Matúš  Hudák, ktorý vďaka vtipným videám urobil z neznámeho muža medzinárodnú hviezdu, ktorú predával ako atrakciu - zabávača na rôzne spoločenské podujatia.

Neskôr sa však po Dušanovi zľahla zem a jeho tútor, Matúš Hudák, cez sociálnu sieť oznámil, že zabávača zobral do Holandska istý muž. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.