Bratislava, 30.07.2015 SPRÁVY

Vanessa Šarköziová sa vydala! Takto vyzerala rekonštrukcia rómsko-nerómskej svadby.

foto Gipsy Television

Prvý deň najväčšieho rómskeho festivalu, ktorý sa na Slovensku organizuje od roku 2008 otvorila veľkolepá rekonštrukcia rómsko-nerómskej svadby. Pozrite sa ako to v štúdiu Olmypia v stredu vyzeralo.

Dcéra Cigánskych diablov, Vanessa Šarköziová sa vydala ako 14 ročná. Zobrala si svojho hereckého kolegu Tomáša Majlátha. Samozrejme, že išlo len o fikciu. Organizátori Gypsy Festu totiž pripravili pre návštevníkov rekonštrukciu rómsko-nerómskej svadby.



Festival pokračuje aj vo štvrtok prezentáciou "Rómovia ako ich nepoznáte". Na hlavnom námestí v Bratislave budú od 13.00 hodiny prezentovať svoju prácu rómski vojaci, policajti, zdravotní asistenti a ďalší úspešní Rómovia. Program Gypsy Festu bude pokračovať o 20-tej hodine rovnako na Hlavnom námestí veľkolepou tanečno-speváckou show Gipsy Baron.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.