TREBIŠOV: Polícia zadržala a obvinila trojicu násilníkov

ilustračné foto Gipsy Television

Trebišov, 14. august 2012 (Gipsy Television) - Trojica mužov fyzicky napadla v pondelok (13. augusta) ráno na ulici Ivana Krasku v Trebišove 25-ročného miestneho obyvateľa z dôvodu predchádzajúcich nezhôd, okradla ho a spôsobila mu zranenia s dobou liečenia do sedem dní.

Trebišovský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže a prečinu výtržníctva desaťkrát súdne trestaného Mareka (30) a z výtržníctva a nebezpečného vyhrážania šesťkrát súdne trestaného Štefana (29) a deväťkrát súdne trestaného Jozefa (28). Informoval o tom dnes hovorca košických krajských policajtov Alexander Szabó.


Podľa vyšetrovania Jozef udrel poškodeného drevenou palicou do zadnej časti hlavy. Napadnutý spadol na zem, kde ho začali všetci traja páchatelia kopať do hrudníka, brucha a nôh, pričom Štefan a Jozef sa mu vyhrážali zabitím. Marek poškodenému prezrel vrecká oblečenia a z bundy mu ukradol peňaženku s 20 eurami, cestovné lístky v hodnote 68 eur a osobné doklady. Spôsobil mu tak škodu vo výške 92 eur. Obvinených Trebišovčanov umiestnili do cely policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby. "V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov," uviedol Szabó.
hol

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Extra s Davide Cibuľom synom slávneho lekára.

Rozhovory so zajímavými hosťami, o ktorých verejnosť nevie. Inšpiratívne príbehy. Fakty bez bulváru. O tom je nová relácia Gipsy Television s názvom EXTRA, ktorú moderuje tvár televízie TA3 Jozef Šivák.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.