TALENTY PRE SLOVENSKO: Predstavujeme nového rómskeho kulturistu

ilustračné foto internet

Vojka, 8. december 2012 (Gipsy Television) - Vojtech Oláh má 19 rokov, no všetci odborníci sa už teraz zhodujú na tom, že vo svojej športovej kariére to môže dotiahnuť ešte veľmi ďaleko. Na Majstrovstvách Slovenska v roku 2007 bol prvý v kategórii Junior a tretí v kategórii Dorastenec. O rok na to bol nominovaný aj na Majstrovstvá sveta. Pozrite si videoreportáž.
Vojtech má podľa trénerov všetky fyzické predpoklady nato, aby bol z neho profesionálny kulturista. Aj on sám potom veľmi túži a to aj napriek tomu, že je na 60 percent nedoslýchavý. V škole má preto individuálny študijný program.
 
Vojtech sa aj napriek svojmu handicapu snaží o to, aby jedného dňa mohol reprezentovať Slovensko na najvýznamnejších medzinárodných súťažiach. Kulturistike sa venuje od svojich 12-tich rokov a už získal viacero
ocenení.
 

Ak chcete Vojtecha Oláha finančne podporiť, kontaktujte nás. Urobíte dobrú vec!

 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.