Bratislava, 11.11.2013 SHOWBIZ

SHOWBIZ: Slovenská Beyoncé, Gitana fotila s Gottim

foto Gitana

Slovenská speváčka s veľkým hlasom, Gitana, ktorá sa vydala na sólovú dráhu fotila v exkluzívnych modeloch úspešných dizajnérov za desatisíce eur. Pozrite si video z fotenia s najlepším slovenským fotografom, Máriom Gottim.
Jana Jurčenko, Lukáš Kimlička a Monika Vontszemuová patria na Slovensku k Top dizajnérom. Práve oni obliekli slovenskú Beyoncé, Gitanu na jej exkluzívne fotenie s najlepším fotografom na Slovensku, Máriom Gottim. V kuloároch sa o ňom hovorí, že nefotí s každým no zrejme kvôli tejto speváčke urobil výnimku.


"Hodnota krásnych modelov, ktoré som mala na sebe sa vyšplhala na takmer 10 tisíc eur," povedala pre Gipsy Television Gitana. O speváčku sa však staral oveľa väčší tím. Napríklad jej obľúbený vlasový salón JOYCO, DNJ, šperkárka Zuzka Hradilová či vizážistka Lucia Zimčáková.

 

Speváčke sa tiež podaril husársky kúsok. Najnovšie spolupracuje aj s najlepším producentským tímom na Slovensku, ktorý stojí za úspešnými nahrávkami viacerých skupín a speváčok. "Nespolupracujú s každým, preto si to nesmierne vážim. Teším sa na môj prvý singel v rámci mojej sólovej kariéry. Moji fanúšikovia sa určite dočkajú aj videoklipu," dodala Gitana. 

 

 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.