11.05.2019 SPRÁVY

Prvý škandál hokejových majstrovstiev! Zo štádióna mali bezdôvodne vyhodiť Róma.

video: D. Ferdinand/FB

Daniel Ferdinand tvrdí, že počas dnešného hokejového zápasu za nim prišli SBS-kári s tým, aby opustil priestor  zábavnej zóny v blízkosti štadióna, kde sa odohrávajú Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. 

Podľa slov Daniela Ferdinanda, SBS-kári svoju požiadavku odôvodnili tým, že organizátor, čiže Zväz ľadového hokeja, si nepraje, aby bol v priestoroch zábavnej zóny.

"Povedal som im, rozumiem, je to vaša práca, ale za zavolám políciu. Keď som šiel k východu, tam ma už čakala policajná hliadka. Jeden SBS-kár mi povedal, že som podozrivý z lúpeže a preto zavolal policajnú hliadku. Všetko som im ale vysvetlil," uviedol Daniel Ferdinand.

Sklamaný Róm si však celý incident nakrútil na mobilný telefón, vrátane policajnej hliadky, ktorú na neho privolali. "Policajt, keď to videl, zobral mi telefón. Ja som mu povedal, že akým právom mi ho berie a vymazáva mi videá," povedal Ferdinand.



Gipsy Television požiadala o stanovisko Zväz ľadového hokeja, rovnako aj Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave. Článok preto budeme aktualizovať.

"Policajt video aj tak vymazal a vyhodili ma odtiaľto úplne diskriminačne, ako jediného Róma," dodal sklamaný muž. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.