24.06.2020 SPRÁVY

Prezidentka Čaputová náhle ruší svoj program. Ostala v domácej karanténe.

Archívne foto

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa dnes mala stretnúť s rakúskym prezidentom Alexandrom Van der Bellenom. Diskutovať mali o pandémii, európskom pláne obnovy a o spoločnej priorite, ktorou je ochrana životného prostredia.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa mala stretnúť s rakúskym kolegom o 10.00 hodine v Pezinku. Po stretnutí mali mať aj spoločné vyhlásenie pre médiá.

Zuzana Čaputová svoj program zrušila pre koronavírus. "Upozorňujeme redakcie, že prezidentka SR Zuzana Čaputová ruší svoj plánovaný program a do piatka 26. júna zostáva preventívne v domácej karanténe vzhľadom na to, že jeden zo zamestnancov prezidentskej kancelárie prišiel do kontaktu s osobou pozitívne testovanou na koronavírus," uviedol hovorca prezidentky SR Martin Strižinec.

Prezidentka má nagetívny test!

Zuzana Čaputová aj zamestnanec jej kancelárie, ktorý bol v kontakte s infikovanou osobou, majú negatívne testy na nový koronavírus. Informoval o tom hovorca prezidentky. "Naďalej však zostávajú v platnosti prijaté preventívne opatrenia a program prezidentky je až do výsledkov opakovaného testovania v najbližších dňoch zrušený," doplnil Martin Strižinec.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.