PREMIÉRKA: Iveta Radičová sa dnes stretne s rómskymi starostami

foto Gipsy Television

Bratislava 21. januára 2011 (Gipsy Television/Katarína Mrňová) - Predsedníčka vlády SR Iveta Radišová sa dnes stretne v Košiciach s rómskymi starostami.

Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová absolvuje v piatok 21. januára pracovný výjazd v Košickom kraji. V Košiciach navštívi závod U.S.Steel Košice, kde si prezrie výrobné priestory. Oboznámi sa s plánmi spoločnosti do budúcnosti a s vedením závodu bude diskutovať o aktuálnom podnikateľskom prostredí v SR so zameraním na špecifiká východoslovenského regiónu.

 

Program premiérky SR v Košiciach bude pokračovať spoločným stretnutím s novozvolenými rómskymi starostami a predstaviteľmi Úradu splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity. Témou spoločného stretnutia bude aktuálna problematika rozvoja obcí s rómskou komunitou. Výjazdový program na východnom Slovensku ukončí premiérka SR v Spišskej Novej Vsi návštevou premiéry divadelného predstavenia Sanatórium v priestoroch Spišského divadla. Gipsy Television o tom inforomoval tlačový odbor Úradu vlády SR.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.