06.08.2021 SPRÁVY

Polícia obvinila dve ženy a dvoch mužov. 13-ročné dievča ponúkli na sobáš.

Ilustračné foto Gipsy Television

Vyšetrovateľ Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP obvinil dve ženy a dvoch mužov z obce blízko Komárna pre zločin obchodovania s ľuďmi spáchaný formou núteného sobáša.

Dve ženy a dvoch mužov vo veku 35 až 53 rokov z obce blízko Komárna obvinili pre zločin obchodovania s ľuďmi spáchaný formou núteného sobáša. Na sobáš ponúkli v tom čase 13-ročné dievča za odmenu 3000 eur. Ženích mal vtedy 17 rokov. 

Dievča sa podľa zistení polície muselo následne proti svojej vôli presťahovať do spoločnej domácnosti, pomáhať s domácimi prácami a starostlivosťou o manžela, no domácnosť opustiť nemohla. Za tento zločin hrozí po dokázaní viny trest odňatia slobody vo výške od sedem do 12 rokov. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.