KUVO PALO DROMA: Gipsy Television ďakuje všetkým za prejavený záujem o TV reláciu

foto Gipsy Television

Bratislava 10. januára 2011 (Gipsy Television/Katarína Mrňová) - Pripravovaná relácia Kuvo Palo Droma zrejme zaujala divákov rómskej internetovej televízie Gipsy Television. Dôkazom je takmer stovka emailov, ktoré redakcia dostala a 5 tisíc zobrazení na sociálnej sieti.

Gipsy Television nakrúca v týchto dňoch formáty, ktoré pripravuje pre svojich divákov. Za povšimnutie stojí relácia Kuvo Palo Droma, ktorú moderuje Jozef "Kuvo" Badžo. Po publikovaní ukážky z pilotnej časti jeho relácie sa na sociálnej sieti Facebook okamžite spustila vlna kritiky jednak na moderátora, ale aj na samotnú televíziu. "Ja si vážim, každý názor, aj keď je negatívny. S vedením televízie sme sa dohodli na takejto spolupráci. Ak sa niekomu nepáči môj druh humoru, odporúčam nesledovať moju show," povedal Jozef "Kuvo" Badžo.

 

Riaditeľ Gipsy Television Jozef Zeman je spokojný aj s negatívny záujom divákov. "Mňa osobne teší, že ľudia prejavili veľký záujem práve o túto reláciu. Kuvo Palo Droma má veľké ambície. Tento druh formátov musí byť trochu kontroverzný, emotívny, zábavný,"dodáva Jozef Zeman. V súvislosti s prezentáciou relácie redakcia dostala takmer sto negatívnych, ale aj pozitívnych emailov. Trailer pripravovanej relácie sa zobrazil na sociálnej sieti Facebook v 5 tisíc profiloch.

 

 

Pozrite si ukážku z ďalšej časti Kuvo Palo Droma



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.