GIPSY TELEVISION: Spúšťa piaty televízny formát, show Kuvo Palo Droma

foto Gipsy Television

Bratislava 21. septembra 2011 (Gipsy Television/ Daniela STRELKOVÁ) - Gipsy Television pri príležitosti svojich prvých narodenín spúšťa už piaty televízny formát pod názvom Kuvo Palo Droma. "Gipsy Television prichádza s cestovateľskou show v ktorej hlavným aktérom je Jozef "Kuvo" Badžo. Dúfame, že nová tvár rómskej internetovej televízie zaújme našich divákov," povedal riaditeľ Gipsy Television Jozef Zeman.

Prvá rómska internetová televízia krajín V4 prináša svojim divákom v poradí už piaty formát a to cestovateľskú show Kuvo Palo Droma. "Ambíciou tejto relácie je ľudí zabaviť. Preto aj spôsob komunikácie moderátora s ľuďmi, ktorých na svojich cestách stretne je komický až priam bláznivý. Diváci musia prísť tomuto formátu na chuť. Verím však, že táto relácia si nájde u ľudí obľubu," povedal Jozef Zeman, riaditeľ Gipsy Television.  

 

 

 

 

Pozrite si špeciálne, premiérové vydanie cestovateľskej show KUVO PALO DROMA, ktoré Gipsy Television nakrúcala v Egypte.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.