GIPSY TELEVISION: Kampaň k sčítaniu obyvateľov, domov a bytov podporili aj regionálne televízie

foto Gipsy Television

Bratislava 16. mája 2011 (Gipsy Television/ Paulína Janová) - Aktivizačnú kampaň, ktorú pre Rómov pripravila Gipsy Television podporili aj najväčšie slovenské regionálne televízie.  Pridali sa tak nielen k rómskej internetovej, ale aj k Slovenskej televízií.

Aj keď Gipsy Television spustila kampaň k sčítaniu obyvateľov, domov a bytov len minulý týždeň, odozva na štyri televízne spoty bola nad očakávania. Nielenže o kampani informovali takmer všetky slovenské internetové médiá, kampaň zaujala aj online magazín topky.sk.

 

Už 4 dni rotujú aktivizačné spoty vo vysielaní najväčšej regionálnej televízie Patriot. Kampaň sa vyšplhala len u tohto média na viac ako 105 tisíc eur. Podporiť rómsku menšinu sa rozhodla aj televízia Zemplín a televízia Region. "Sme radi, že našu snahu podporili regionálne televízie. Je pre nás dôležité, aby sa myšlienka kampane dostala k čo najviac divákom, "vysvetľuje riaditeľ Gipsy Television Jozef Zeman.



Preskočiť reklamu
Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.