01.09.2020 SPRÁVY

Dvaja bratia mali zbiť otca piatich detí. Viktor z Trebišova je v kritickom stave.

Foto: Gipsy Television/ V. Šandor

Koncom uplynulého týždňa došlo v trebišovskej osade k nešťastiu. Podľa našich informácií mali dvaja bratia zbiť Viktora Šandora a to tak, že mu mali spôsobiť vážne zranenie hlavy. 

Viktor Šandor mal popíjať v krčme v trebišovskej osade. Pohostinstvo vlastní líder kapely Kajkoš. Otca piatich detí však po opustení pohostinstva mali napadnúť dvaja bratia. Prečo došlo k napadnutiu zatiaľ nie je známe.

Podľa Viktorovej rodiny mu spôsobili vážne poranenie hlavy. Muža preto previezli do košickej nemocnice, kde podstúpil operáciu. Následne ho transportovali do trebišovskej nemocnice. "Je v kritickom stave. Jeho manželke povedali, aby sa pripravila na najhoršie," povedal pre Gipsy Television zdroj blízky rodine poškodeného. 

Podľa našich informácií polícia už mala zadržať jedného z bratov. Článok budeme aktualizovať.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.